Coronakrisen: Grænseoverskridende hygge

Midt i sundhedskrisen og den dertilhørende grænselukning har en ældre dansk kvinde og en tysk mand valgt at mødes på grænsen. Kaffemødet, der også inkluderer en ‘lille en’, foregår ved Møllehus grænseovergang i Sønderjylland.

Se også
Lund: 33-årig asylansøger kastede 74-årig kvinde ud foran godstog – “‘Nej, nej, nej,’ skreg vidner …”

One thought on “Coronakrisen: Grænseoverskridende hygge

  1. Hvor smukt af de to!

    Og så kan jeg i den grad harmes over, at højpotentielle corona-smittebærende fup-asylanter fortsat hilses velkommen over den danske grænse, med 300 kilometers fri polititaxa-transport og efterfølgende fri adgang til alt, hvad arbejdende danske skatteborgere har knoklet for og nu må undvære :((((

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *