Da Pallywood kom til København

Hvorfor parkerer den islamiske rustvogn ved en stærkt trafikeret vej – lige ved en café – og foran demonstranter fra Stram Kurs?

Hvorfor parkerer rustvognen ikke inde på Islamisk Trossamfund ‘s lukkede gårdareal – lige ved moskeens indgang? Det gjorde samme rustvogn, da terroristen Omar El-Hussein blev begravet fra Islamisk Trossamfund i februar 2015.

Danske journalister og politikere er faldet for islamisternes svindelnummer. Pallywood er kommet til København.

*

Mere om det islamiske setup her

Se også


‘Paludan Derangement Syndrome’: “Selv synet af en lille kiste og knuste forældre stoppede dem ikke”

One thought on “Da Pallywood kom til København

 1. iSlam ville ikke skamme sig, om så der skulle have været et barnelig i kisten i den malplaserede rustvogn, hvis blot det tjener iSlams strategi og mål, for deres tilstedeværelse i Danmark/Europa.

  Terroristen Omar El-Hussein fik, gennem sine terrorhandlinger, status som iSlamsistisk Martyr. En mor til en iSalmistisk terrorist, som også blev dræbt (et sted i ???) udtalte grådopløst på tv: Min søn var en god søn og jeg angre kun, at jeg ikke har fået flere sønner, jeg kunne give til Allahs ære!

  At tjene Allahen ved sin død, med ondsind mod vantro, giver, som bekendt, Martyren direkte adgang til det iSlamistiske paradis (ophøjet status for Allahens nåde og 72 jomfruer i belønning til evig tid) .
  Dermed kan det da meget vel tænkes, iSlamisterne fra Moskeen, på så lemfældig måde/omgang med lig, slog to fluer med et smæk: brugte barneliget til iSlampolitisk formål og samtid gav barneliget status af Martyr (i interne rækker/Moskeen/klanen).
  – jeg tror det dog ikke, for så havde der, efterfølgende, været mindst 500 islamister med ved den iSlamiske gravplads, tillige med HELE MSM orkesteret af Journalistisk Venstreforbund og fremvist i primetime på tv i flere dage.

  Min antagelse: iSlamistisk fup og svindel (Taqiya), modtaget med kyshånd, af nævnte journalister, hele venstrefløjen + RV og hele deres hær af skabsradikale ud alle de gamle partier, inkl. DF.

  Den klamme moral i alt dette, er, fuldt og helt, iSlams egne “værdier”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *