Facebookgruppen Fri Debat går til angreb på Lars Vilks Komiteen

Uwe Max Jensen skriver på Facebook:

“Facebookgruppen Fri Debat, der er karakteriseret ved, at den ikke tillader fri debat (man har udelukket flere debattører blandt andet undertegnede), diskuterer Lars Vilks Komiteen. Jeg lever fint med, at folk sviner mig til, og det er ikke noget, jeg gider at bruge tid på at imødegå. Jeg finder det imidlertid tåkrummende, at min kunstnerkollega Firoozeh Bazrafkan sviner Søren Grinderslev til. En mand hun aldrig har mødt, og som hun sandsynligvis ikke aner, hvem er. Det havde klædt Firoozeh Bazrafkan i stedet at være solidarisk med sin kunstnerkollega Søren Grinderslev, der i øjeblikket bliver frataget sin ytringsfrihed på flere platforme.”


Helle Merete Brix lufter Lars Vilks foran Christiansborg ‘s korankugler.

Se også Malerier


Vild uenighed om ytringsfrihedspris


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *