Per Kirkeby Rummet på Museum Jorn åbner for publikum 21. januar 2020

Museum Jorn i Silkeborg skriver på museets hjemmeside:

“Det har i flere år været Museum Jorn ‘s ønske at markere Per Kirkebys personlige engagement og hans fremtrædende position i husets samling af eksperimenterende kunst. Derfor opretter vi et særligt PER KIRKEBY RUM med en række hovedværker af kunstnere i museets samling.
I løbet af de seneste år har Museum Jorn modtaget en meget omfattende gave fra Per Kirkeby selv (1938-2018). Det drejer sig om en række værker og arkivalier, som efterhånden udgør en bærende del af museets identitet.

Per Kirkeby Rummet er åbent for publikum fra den 21. januar 2020.

Officiel indvielse den 25. januar.”

Se også Who killed Native Bear? (Arsonist Abraham Zreika in memoriam).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *