Islamist fra Enhedslisten: Sværger hævn over USA

USA’s militær har angrebet Den Islamiske Republik Iran som hævn for en stribe voldsomme anslag mod amerikanerne og deres allierede.

Senest et iransk millitsangreb på USA’s ambassade i Irak, der kostede menneskeliv.

Den danske konvertit Aminah Naila Johansen har valgt side og står på det muslimske præstestyres side. Et styre, der består af islamister, der terroriserer befolkningen med koranen i hånden og hænger homoseksuelle borgere i Allahs navn.

Den shiamuslimske Aminah Johansen beskriver den kommende islamiske hævn mod USA som “ikke noget godt”. Samtidig ser den muslimske kvinde frem til, at den amerikanske befolkning kan få, “hvad de (amerikanerne, red.) fortjener”.

Ikke overraskende stemmer den muslimske kvinde på Enhedslisten, som man i islamiske kredse anser som en støtte i den islamiske kamp mod vesten.

Enhedslistens proislamiske linje virker som en magnet på yderligtgående islamister. Partileder Pernille Skipper blev kort inden sommerens valgkamp fotograferet med en radikaliseret islamist og partikollega, der er tilhænger af stening af kvinder.

Den kvindelige islamist Aminah Johansen tynger som forventeligt statistikkerne for overførselsindkomst og slægter dermed sine muslimske medsøstre på. Ifølge egne oplysninger modtog Aminah Johansen ‘integrationsydelse’ i 2017.

En økonomisk ydelse fra de vantro skatteydere som Aminah Johansen er yderst utilfreds med. Derfor har Aminah Johansen rettet en personlig henvendelse til folketingets beskæftigelsesudvalg.

Aminah Johansen er født ind i en katolsk familie, men konverterede til islam i midten af 1990’erne. Hun er gift og har fire børn. Aminah Johansen er shiamuslim lige som hovedparten af Irans befolkning.

Derfor er det ingen overraskelse, at den iranske Ayatollah får Amina Naila Johansens fulde opbakning, mens hun modtager sociale ydelser fra de vantro danskere.

Danskerne betaler for islamiseringen af Danmark.

Se også
Generation Identitær: ‘Danmark kræver danskere for at kunne overleve – danskere, hvis loyalitet er hos Danmark’

2 thoughts on “Islamist fra Enhedslisten: Sværger hævn over USA

  1. Må den danske konvertit (landsegne forræderske/hylder af bestialsk livførelse?) Aminah Naila Johansen få de´t, som hu´n fortjener! -> Senest når hun udånder og må erfare, at vejen til “himmels” går gennem et ubetinget og AL-kærligt sind og lige lugt i Helvede føres den, som i livet skaber/påføre andre heledes kvaler!!
    – og må Aminah Naila Johansens børn og efterkommere skånes af den sociale arv, ved statsminister Mette Frederiksens forsikrende ord i nytårs-talen d. 1.1. 2020!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *