Leder af plejehjem hylder politisk vold: Så slipper vi for Rasmus Paludan

Plejehjemslederen Susanne Kirstine Poulsen jubler, da hun læser, at politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs har fået kastet tre livsfarlige kanonslag efter sig.

“Så slipper vi forhåbentligt for ham i en tid 😁,” erklærer plejechef Susanne Kirstine Poulsen og krydrer sin tvivlsomme besked med en meget glad ‘smiley’.

Den kontroversielle udmelding fra plejechefen kommer i kølvandet på, at Rasmus Paludan og politikerens tilhængere bliver angrebet i den berygtede ghetto Tingbjerg i Købehavn. Søndag eftermiddag eksploderer tre voldsomme eksplosiver tæt på Rasmus Paludan og de politifolk, der bevogter ham.

Susanne Poulsen opfatter det som positivt, hvis Rasmus Paludan bliver udelukket fra at tage del i demokratiet i Danmark.

Er politisk vold accepteret i plejesektoren i Silkeborg Kommune?

Susanne Kirstine Poulsen er øverste leder af Funder Plejecenter i Silkeborg Kommune. På Funder Plejecenter er der 41 boliger, hvoraf 10 er målrettet borgere med svær demens.

Silkeborg Kommune og Susanne Kirstine Poulsen bryster sig af, at Plejecenter Funder er et sted: “Hvor der altid er kaffe og te på kanden. Her skal du opleve, at du er velkommen.”

Spørgsmålet er, om islamkritiske beboere eller pårørende er velkomne under Susanne Kirstine Poulsens ledelse.

Det ræverøde had til politiske modstandere trives overalt i samfundet. Selv på et plejecenter i Silkeborg med demensramte beboere.


Se også
Niels Lillelund om Radio/tv-nævnets Per Jauert, der mente ‘Je suis Jalving’ var ‘en trussel mod demokratiet’

2 thoughts on “Leder af plejehjem hylder politisk vold: Så slipper vi for Rasmus Paludan

 1. Hele raden af ansatte i handicap- og ældresektoren tror sig fortsat både gode, frelst og sikrede; de efterkom Dansk Handicap Forbunds yderst venstreorienterede kamopråb til alle, om at advare* enhver mod at stemme på SK**.
  Og samme personer, sikkert også denne “Plejehjemsleder”*** Susanne Kirstine Poulsen, gik selv (næsten triumferende) i stemmeboksen Grundlovsdag, for at stemme på valgflæsket om mere velfærd ( og i egoet sikring af stillinger i branchen/godbidder) -> dog måtte de, allerede få uger efter at Mette Marionette Frederiksen havde sat sig i statsministerriet, erkende, at valgløfterne gik de handicappede forbi (og forbedringer er heller ikke i sigte for hverken vore ældre der har brug for hjælp og pleje), som organisationerne der satte denne aktion ( indoktrinering af de svageste danskere) i værk så massivt gav FAKE-informationer om.

  MÅ JEG tillade mig, ganske konkret, at bede Susanne Kirstine Poulsen, fra Funder Plejecenter i Silkeborg****, om LIGE så klart, at forholde sig til: 1 -> hvilke forbedringer/fordele du ser for dig selv og dine på plejehjemmet ved genvalg af gamle partier/nuværende regering? 2-> er du så tilfreds med forholdene for ældre pleje og ældreplejere i Silkeborg Kommune, at det er helt okay, at hver kommune i Danmark må se sig forbigået af 100 millioner kroner PR. ÅR fra statskassen, fordi der årligt skal bruges 36 milliarder, MINIMUM, på udefrakommende, der gennem deres ideologi/tro er PÅBUDT følgende:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  *Ansatte i handicap/ældre sektoren gik grundig til værks og selv handicapHJÆLPERE var ude i en stor mission, hvor hver af “deres” handicappede MEGET indtrængende, bestemt og for mig direkte udskammende, blev advaret mod at stemme på ST.
  **som en del medløbere, med halv vind i mellem øregangene, samtid indbefattede som NB!
  *** – som i sin betroede stilling, BURDE have så megen IQ i aktiv tilstand, kunne skelne mellem job og personlig ageren!!!
  **** – og andre med samme meninger i de kommunale enheder for handicap og ældre afdelinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *