Jørgen Leth om Donald Trump: Jeg synes bare, at han skal dø

Gælder der andre regler for venstreorienterede, islamofile og multikulturalister?

Forestil dig overskriften: Pia Kjærsgaard om Obama: “Jeg synes bare, han skal dø”.

Hvad mon konsekvenserne havde været, hvis en højreorienteret meningsdanner, kunstner eller politiker havde ytret et dødsønske om den sorte amerikanske præsident. Venstreorienterede, islamofile og multikulturalister kan bare slippe afsted med flere ting.

Se også BEKRÆFTET: AHMED SAMSAM VAR EN PET-STIKKER DER BLEV LADT I STIKKEN

One thought on “Jørgen Leth om Donald Trump: Jeg synes bare, at han skal dø

  1. Jørgen Leth jeg syntes bare du selv skal lægge dig ned og dø, du har ingen ret til at blande dig i den amerikanske indenrigs politik. Vi vil jo heller ikke have at andre blander sig i vores indenrigs politik. Iøvrigt er økonomien bedre i USA end her i Danmark og der er færre arbejdsløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *