Sagen om den skandaløse filmkonsulent havner hos kulturministeren

Det Danske Filminstitut har ansat en kontroversiel filmkonsulent, der har en fortid som autonom med anholdelser, retssager og gadeoptøjer på samvittigheden.

Sagen havner nu på den socialdemokratiske kulturminister Joy Mogensen ‘s skrivebord. Ministeren skal svare på, hvorfor danskernes skattepenge går til tvivlsomme ansættelser af personer fra den voldelige yderste venstrefløj.

I 1998 beskriver Københavns Politi, hvordan den autonome Frank Piasecki Poulsen kaster med sten, da Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti besøger indvandrerbydelen Nørrebro.

1. oktober sætter Frank Piasecki Poulsen sig i chefstolen på Det Danske Filminstitut.

Det er Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen, der har bragt skandalen ind på ministerkontoret.

“Det virker som om, at man i det venstreorienterede miljø i Danmark har en meget lang snor overfor personer, der på en eller anden måde har været involveret i ekstreme aktiviteter eller lignende, mens man ikke har samme form for tilgivelse overfor andre udenfor det venstreorienterede miljø. Og jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad kulturministeren siger til det,” udtaler Alex Ahrendtsen.

Hvert år får Det Danske Filminstitut 649 millioner skattekroner af danskerne.

Man kan følge Dansk Folkepartis spørgsmål og ministerens svar på dette link:

https://www.ft.dk/samling/20182/spoergsmaal/S191/index.htm

(Mere om Frank Piasecki Poulsens overfald på Pia Kjærsgaard hos Document)

Se også KVAKSALVER NABEEH MOHAMAD QBEIA OMSKAR 2-ÅRIG I HELSINGØR-LEJLIGHED

One thought on “Sagen om den skandaløse filmkonsulent havner hos kulturministeren

  1. Venstrefløjens autonome, voldelige, elementer er højt skattet af den selvudnævnte, isme-dyrkende, “elite” og skal da “selvfølgelig” hædres for den samfundssplittende dåd de har begået. Og som i islamismen, er det jo netop de værste der når højest til tops. Så er de jo godt trænet i, at tjene ismen og sortere samfundet med hård hånd.
    Vi kan se det gang på gang; det er “eliten” der overtager førerpositioner i alt, hvor de kan få magt over brug og fordeling af vore forsikringspræmier (skatter og afgifter til staten) og hver gang de har kapret/kuppet sig til magten i et organ, er det fascistiske og kommunistiske elementer og formål, der alene tilgodeses/fremmes.
    Vi ser resultaterne af det i institutionaliseringen af børn og unge under dagpasnings”tilbud”, i skolerne, gymnasierne og universiteterne, lige som der nærmest ikke mere er forskel på de, nu genvalgte, partier i rød og blå blog og hvordan de helt og aldeles styrer alle skattebegunstigede medier lige fra små lokalaviser til DR og samme helt ud i det danske foreningsliv, humanitære organisationer og gør sig til en selvtægt-dommerstand over for nye, indsigtsfulde, dansksindede, politiske partier.
    Og ja, nu er det så også definitivt slut med faktabaserede dokumentarfilm, som ellers var en vej, til faglig og saglig oplysning, om hvorfor vort ellers så rige og harmoniske land, nu præges af vold, personlige livskriser i alle aldre, nedskæringer på alle offentlige områder, politikerlede, umotiveret chikane i offentlig rum og alt det andet, der i stigende omfang opsplitter samfundet til egocentrerede, handlingslammede, fraktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *