Fange voldtog fængselspræst

Den midaldrende migrant låser fængselsdøren og skubber en stol hen foran døren. Fangen er nu alene med en kvindelig fængselspræst, og flugt er umulig.

Fængselspræsten bliver voldtaget af den sexgale migrant. Kvinden går i chok under voldtægten og kan ikke gøre modstand eller nå at trykke på nødalarmen.

Fængselspræsten anmelder først voldtægten efter flere dage i december 2018.

Det hele foregår i sikringsanstalten Hall ved Södertälje i Sverige. Den voldtægtsgale migrant, der er i 50-års alderen, er dømt for grov mishandling og narkokriminalitet. Men migranten har opdaget, at man selv som et indsat i et fængsel kan gøre, hvad man vil i vores svenske broderland.

Migranten får en dom på tre års fængsel og bliver udvist i 10 år som straf for at have voldtaget præsten.

Helt friske tal fra Sveriges kriminalpræventive råd Brå afslører, at migranter og efterkommere står for halvdelen af al kriminalitet i Sverige.

Se også
Tyskland: Demografiske forskydninger fremskyndes, 28-årig kosovarer, far til ni, skubber Anja i døden

One thought on “Fange voldtog fængselspræst

  1. Hele raden af genvalgte partier på borgen* har i alle årene nægtet at tage ved lære, af hvad vi, andre, informeres om fra Sverige. – ja, de er så døve og blinde for Sveriges suverenitets-afgivelse til iSlam, at man rettelig må tro, at der foreligger et politisk/diplomatisk kontaktforbud mellem Danmark og Sverige.

    Jeg så den anden dag et glimt på tv, hvor en håbefuld, lyshåret ung dame glædede sig over, at skulle starte på den nyoprettede uddannelse for fængselsbetjente i Jylland. Mon hun føler sig rustet til udfordringerne, efter endt uddannelse? I så fald skal beståelse af den afsluttende eksamen da være blevet betinget af, at man har opnået det sorte bælte i karate.
    Det samme kunne være ønskeligt for politiet, INDEN etaten, som i Berlin, bliver total infiltreret af iSlams rollemodeller.

    * Efter at Venstre har præcenteret deres nye gruppeledelse, hvor Støjberg blev vraget, må jeg fastslå min længe fremsatte påstand; at samtlige partier på Borgen, minus NB, er fyldt til randen, med Venstre Radikale lobbyister 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *