Selv i familien Thulesen Dahl trives hadet til danskerne

Det er uvist i skrivende stund om, Kristian Thulesen Dahl skal holde jul med sin fætter Niels, der er tidligere magtfuld spindoktor i udenrigsministeriet.

Men hvis fætrene skal danse rundt om juletræet hjemme hos familien Thulesen Dahl i Thyregod, kan de tale om Niels’ tyrkiske partner Harun Demirtas. Tyrkeren er nemlig godt og grundig træt af de forhold, som han bliver bliver budt i Danmark:

“Jeg er så træt af det system, der hver dag kæmper for bevidst at ekskludere nogle mennesker i dette samfund … hvorfor det skulle kunne betale sig at integrere sig i dette land, når landet pisser på en,” fortæller den tyrkiske velfærdsmigrant i et læserbrev.

Selv i de bedste familier kan man opleve en stor aggression mod Danmark.

Se også
Louisa Vesterager Jespersen ‘s mor om tiltalte jihadier: “Jeg håber, de får den hårdeste straf, dødsstraf”

5 thoughts on “Selv i familien Thulesen Dahl trives hadet til danskerne

 1. Det etniske folk er problemet, det danske system er problemet og de danske værdier er problemet. Den falske selvmedlidenhed, konstante manipulation, den afsindige grådighed og det evige racisme guldkort er blevet dagligdagens hovedmenu. De pisser konstant på én – jeg væmmes!!

 2. Med Harun Demirtas i familien er Kristian Thulesen Dahl jo truet indefra af et dobbelt racismekort: både fra de homoseksuelle og fra de frivilligt indvandrede af islamisk herkomst. Det forklarer så, måske, hvorfor Thulledrengen er så vag i håndledende når han burde slå næven i bordet og sige STOP, derinde på Borgen. Det er dog på ingen måde undskyldende og hans forræderiske løftebrud, ifb. med Lars lykke Landsforræders underskrift af FNs Migrant Pagt i Marrakesh 2018, vil forhåbentlig stå bøjet i neon i folkets hukommelse, til deres sidste udånding.

  Hvor homoseksuel Harun Demirtas er, er dog nok et spørgsmål, for hans uomtvistelige tilbedende forhold til iSlam, ville så jo så gøre ham vantro i højeste potens. Til gængæld er begrebet dansedrenge vist halalstemplet og under den islamisk tilladte løgn, Taqiya, kan han jo så, også*, bruge homoseksualitet som skalkeskjul, for den islam-politiske magtkamp, der ligger ham så højt på sinde. Og så endda infiltreret i en partiformands familie, med den indirekte magt der de’r igennem kan udøves.

  * Han har jo også forblændet en hel række (kultur-masochistiske?) sygeplejersker, til at udnævne ham som næstkredsformand i Dansk Sygeplejeråd Hovedstaden, hvilket han, til brækpunketet, bruger som kæphest for hans indædte islam-politiske magtkamp under fri dressur i MSM. Her er det særdeles tydeligt, at han allerede nu føler sig som selvskreven islam-politisk magtfaktor over for Hr og Fru Danmark.

  Han må, alt i alt, siges, at være en vellykket, men aldeles afskyvækkende, islamistisk infiltrering i det danske samfund.

  1. Der er da faldet et par brikker på plads ! Med KTD ‘s 180’drejning ! Indvandre politik !!
   Han er ikke troværdig som formand for DF.
   Det har undret mig længe at han var blevet så uskarp !!!

  2. Jeg erfarer d.d., til min store overraskelse, at Harun Demirtas slet ikke er dansk statsborger*, endnu!:
   Du gode Gud; hvordan vil han da så ikke opføre sig, føre sig frem og agere, når han med 99,99% sikkerhed får det ved næste lov om statsborgerskaber???
   Jeg gruer for hvad han da mener sig berettiget til, i det jeg, allerede meget længe, har set hans arrogance over for danskerne og hans opfattelse af egen høje magt/diktator-ret, som en over ordentlig, provokerende, overtrædelse af vestlig pli, over for det verts land som han har valgt at slå sig ned i.
   *
   https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE11608732/du-synes-dansk-statsborgerskab-er-en-gave-men-hvorfor-goer-du-selv-grin-med-det/

   1. Ps.
    Ja, jeg gruer i sandhed, så kvalmen stiger og brækposen truer med overvægt, men måske skulle jeg vende til et håb i stedet? -> håb om, at den MSM-bedøvede Hr/Fru Danmark endelig får islamiseringen skåret så medet ud i pap, at det siver ind og folk vågner af døsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *