Ny trend for muslimske studenter: Kønsopdeling og kvinderne bagerst

Det danske frisind er under pres, når det kommer til ligestilling mellem køn.

Gruppefotos fra fejringer af muslimske studenter i Danmark og Sverige – både fra de foregående år og fra 2019 – viser en mærkværdig opdeling af de nyudsprungne studenter.

I muslimske kredse virker det til at være normen, at kvindelige og mandlige studenter ikke står blandet. I mange tilfælde står de kvindelige studenter også bag deres mandlige medstuderende – på bagerste række.

Den danske høflighedsfrase “kvinderne først” bider ikke rigtig på i de muslimske miljøer.

Det er meget udansk at kønsopdele studenterfotos, og dette vidner om en mellemøstlig muslimsk tankegang, der vinder mere og mere indpas i Danmark.

Allah er blevet stor i gymnasiet.

Se også
Danmarks Statistik: Mohammed / Muhammed er det mest populære navn i Københavns Omegn (2018)

2 thoughts on “Ny trend for muslimske studenter: Kønsopdeling og kvinderne bagerst

 1. Ja, allah (lille a med vilje) er blevet meget stor i gymnasiet – hvilket igen viser at studentereksamen er blevet totalt ubrugelig. Snart kan alle der bare har en blyant og møder op kan tage den, hvilket stille og roligt bliver presset igennem af snefnug, rødgardister og indvandrene. Den politiske korrekthed og vores ignorance/apati vil koste os dyrt i sidste ende.

  1. Jeg er helt enig og bedre bliver det ikke af, at vore unge, senere, på universiteterne bliver præsenteret for professorer med markante politiske meninger, som f.eks. Thomas Gammeltoft-Hansen, professor ved Københavns Universitet, der forsvarer migranttransportører på Middelhavet og sammenligner velstandsmigranterne med jøderne under 2. verdenskrig.
   Degenereringen af undervisningen starter endda ofte i folkeskolen. Til det har Morten Uhrskov Jensen, i en blog på JP for nogen tid siden, påpeget, at hvis der bare er 2 tosprogede elever i folkeskoleklasse, vil de danske elevers fremtidige indtjening falde med 10%.
   Ja, sågar helt ned i børnehavealderen, viser de muslimske efterkommere deres troskab til voldsprofeten, ved deres mangel på empati og sygelige voldsdominerende adfærd.
   – så vi kan bestemt godt konstatere, at det kommer til at koste os dyrt, endda på mange (alle?) parametre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *