FN gør grin med danskerne: Saudiarabien ‘kæmper’ for menneskerettighederne

Danskerne oplever jævnligt, hvodan pædofile migranter, kriminelle romaer og bandeledere fra Mellemøsten ikke kan smides ud af landet på grund af ‘menneskerettighederne’.

Men hykleriet bliver toppet, når man ser på FN ’s menneskerettighedsråd / UNHRC, som Danmark er en del af. Rådet er sat i verden for at udbrede og styrke de højt besungne ‘menneskerettigheder’.

I det fornemme råd hos FN sidder blandt andet Afghanistan, Saudiarabien, Pakistan, Somalia, Nigeria og Qatar, der kæmper side om side med den naive danske nation for at styrke ‘menneskerettighederne’.

Afghanistan, Saudiarabien, Pakistan, Somalia, Nigeria og Qatar har så ringe forhold og rettigheder for deres befolkninger, at det er svært at fatte for normale mennesker. Fælles for landene er også, at de er styret på et islamisk grundlag. I landene er der for eksempel dødsstraf for homoseksualitet.

Alligevel render danske politikere rundt med armene over hovedet og nikker anerkendende til lande som Saudiarabien og Afghanistan i deres fælles kamp for ‘menneskerettigheder’.

De danske borgere er dybt til grin, og de muslimske lande sidder og griner i islamist-skægget.

‘Menneskerettighederne’ er i praksis et system, der beskytter kriminelle udlændinge og migranter, der nyder godt af vestens velfærd.

Den danske stat ville sagtens kunne opretholde ordentlige rettigheder og vilkår for egne borgere uden at skulle stå til regnskab overfor Afghanistan, Saudiarabien, Pakistan, Somalia, Nigeria og Qatar.


Se også
Afvist asylansøger i TV-Avisen, DR1: “Jeg vil bare være ligesom danskerne. De bor i deres eget hus.”

One thought on “FN gør grin med danskerne: Saudiarabien ‘kæmper’ for menneskerettighederne

  1. Alle partier på Borgen, undtagen NB, bøjer sig i støvet for både EU og FN. Vi må ikke glemme, at samtlige partier, i december 2018, lod den daværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, underskrive EU/FNs Migrant Pagt.
    Og allerede i Januar 2019 klaskede de islamiske stater sig på lårene af grin, mens de klart lod forstå, at de naturligvis kun agtede, at agere efter den islamiske opfattelse af Pagten -> Der er kun e´n vej for islamiske migranter og det er ikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *