Løgnepressen fortsætter hetzen mod Rasmus Paludan

Ifølge medierne er det Rasmus Paludan, der koster samfundet 100 millioner kroner i beskyttelse. Ikke disse hadefulde muslimske migranter, der bor på Nørrebro.

Se også
Lektor Karina Kosiara-Pedersen, KU: Vælgerne skal kunne spejle sig i kandidaterne, problematisk med partistøtte til Stram Kurs

One thought on “Løgnepressen fortsætter hetzen mod Rasmus Paludan

  1. Disse femte kolonner der vil destruere og fremme islamiseringen af Danmark skal ud af vagten. Men det skal uheldigvis blive meget værre før, at vi kommer til at se en virkelig ændring på gadeplan og i danskernes passive mentalitet. Naiviteten, ignorancen og stupiditeten fremelskes og forgudes af vores røde main stream medier, politikere og institutioner.
    En udvikling som vi desværre må leve med en rum tid endnu…Indtil videre integrerer danskerne sig under islam – for det er sgu ikke islam der nogensinde kommer til at integrerer sig efter danske værdier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *