Venstrefløjen håber på muslimske stemmer

I dag er EU-valgets plakater kommet op i lygtepælene. Og snart følger plakaterne til folketingsvalget. Venstrefløjen, der ønsker mange flere primært muslimske migranter til Danmark, er i den forbindelse meget opmærksom på det efterhånden store muslimske vælgersegment, der allerede befinder sig i Danmark.

Muslimer er nemlig blevet en vælgergruppe, der kan give politisk magt. Her er nogle valgplakater fra de forrige valg i Danmark, hvor Enhedslisten kommunikerer på mellemøstlige sprog for at få flere muslimske stemmer.

Flere muslimer giver mere rød politisk magt.

Se også
Set på Forældreintra: Rasmus Paludan har ‘påvirket de unges sproglige grænser’, ‘ført til racistiske ytringer’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *