Britta Nielsen-sagen: Det muslimske spor bliver varmere

I begyndelsen af oktober kunne bloggen afsløre, at den sag vedrørende svindel for 111 millioner kroner i Socialstyrelsen, der nu kaldes Britta Nielsen-sagen efter sagens hovedperson, havde et muslimsk spor, da Britta Nielsens ene datter havde det muslimske navn Samina Hayat. Samtidig undrede bloggen sig over, at Britta Nielsen af alle de forsvarsadvokater, der er til rådighed, havde valgt den iranske indvandreradvokat – Nima Nabipour, der ikke har særlig stor erfaring med at føre økonomiske sager.

Senere kom det frem, at Britta Nielsens afdøde mand var fra Pakistan. Manden hed Khursheed Hayat og havde arbejdet som ekspeditionsleder i Carlsberg. Parret fik tre børn – sønnen Jimmy Jamil Hayat og døtrene Nadia Samina Hayat og Karina Jamilla Hayat. Alle tre er i dag sigtet for hæleri.

Nu viser det sig, at Britta Nielsens svigersøn Kian Omid Mirzada, der er fra Afghanistan, også er en svindler.

Kian Omid Mirzada bor med Jamilla Hayat og deres to børn.

Kian Omid Mirzada er blandt andet stukket af fra en husleje på 45.000 kroner, og han har svindlet en kroejer for 6000 kroner.

Det muslimske spor i Britta Nielsen-sagen er igen varmt.

(Tilsendt postering)

Se også
Fri os fra kontanthjælp: Uigennemskueligt parløb mellem Danmarks Radio og Aarhus Kommune

Terror-Omars ven Mahmoud Loubani er med i DR ‘s succes-drama Herrens Veje

2 thoughts on “Britta Nielsen-sagen: Det muslimske spor bliver varmere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *